Solucions Habitat

Promoció Immobiliària d’Habitatges

Solucions Habitat és una empresa amb llarga trajectòria, que desenvolupa la seva activitat en l’àmbit de la promoció Immobiliària d’Habitatges.

La nostra experiència ens avala havent desenvolupat directament més de 803 habitatges lliures en diferents punts de la geografia catalana, especialment a la conurbació urbana de Barcelona.

Solucions Habitat és una empresa multidisciplinar que disposa d’un equip humà perfectament format, així com d’un equip de professionals, tant en la vessant tècnica, com financera, comercial i jurídica, que permet desenvolupar les promocions d’habitatge amb un grau de satisfacció molt elevat dels nostres clients. I sobretot basat en la màxima relació qualitat/preu.

La nostra filosofia és el treball i el rigor professional en cadascuna de les accions que portem a terme, i la nostra missió és arribar al lliurament de claus amb un producte que respongui a les exigències dels nostres clients.

A Solucions Habitat som respectuosos amb el medi ambient, i integradors amb l’entorn d’on construïm.

Solucions Habitat té dues grans línies d’actuació. La primera promovent directament, mitjançant les seves empreses, habitatge lliure. La segona línia, com a gestor integral d’habitatge protegit, amb convenis amb altres entitats. Aquesta segona línia d’actuació ens ha portat a ser referència en aquest model a Catalunya havent lliurat més de 3.780 habitatges.

Solucions Habitat forma també part del Grup Impulsa (www.impulsaproyectos.com) d’abast nacional e internacional, fet que ens consolida com a una gran entitat en el sector i de prestigi davant les Entitats Financeres.

En resum, més de 25 anys als servei de les persones i més 4.583 famílies vivint en habitatges desenvolupats per Solucions Habitat.